Početna VIJESTI Vatreni SP otvaraju s Marokom u 11 sati, Modrić poručio: Jedva čekamo...

Vatreni SP otvaraju s Marokom u 11 sati, Modrić poručio: Jedva čekamo utakmicu

U 11 sati Hrvatska igra prvu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a protivnik je Maroko. Budući da je prijenos u prijepodnevnom terminu, mnogi će nastojati prilagoditi radno vrijeme, nastavu i druge obaveze utakmici. Prema istraživanju portala MojPosao.net kojim je obuhvaćeno 550 građana, njih 28 posto Mundijal će pratiti na poslu, zbog čega su neki kupili i novi televizor. 27 posto će ih zbog prvenstva napraviti određene preinake u svom radnom vremenu, dok je 45 posto reklo kako uopće neće pratiti ovogodišnje prvenstvo.

Nakon nekoliko treninga, izbornik Zlatko Dalić je zadovoljan.

„Igrači su spremni. Izabrali smo najkvalitetnije što se tiče energije i iskustva. Ekipa će biti a nivou, Livaja se uključio u treninge i svi jedva čekamo da utakmica počne”, poručio je Dalić.

Kapetan Luka Modrić:

„Postoji pozitivna trema i iščekivanje i sretan sam što predvodim Hrvatsku na svom četvrtom Svjetskom prvenstvu. Svi smo spremni i željni, a kao ekipa spremi smo i jedva čekamo utakmicu”, rekao je Modrić i najavio Maroko:

„Maroko je dobra reprezentacija s fenomenalnim igračima, koji igraju u velikim klubovima. Očekuje nas teška utakmica s ekipom prema kojoj imamo veliki respekt, a mi moramo na visokom nivou da ostvarimo pozitivan rezultat“.

Na stadionu Al Bayt, na kojem će biti najmanje dvije tisuće naših navijača, pravdu će dijeliti Argentinac Rapallini. U našoj skupini F Belgija i Kanada igraju od 20 sati.