Početna FILM ”Veliki gazda” u Kino Zoni u nedjelju 24. srpnja

”Veliki gazda” u Kino Zoni u nedjelju 24. srpnja

Nakon glumačke bravure Tima Rotha u drami ”Sundown”, u nedjelju 24. srpnja nipošto ne bi trebali propustiti ni onu ponajboljeg španjolskog glumca Javiera Bardema koji iznova oduševljava u naslovnoj ulozi španjolske komične drame ”Veliki gazda”.

Blanco, karizmatični vlasnik obiteljske tvornice, nalazi se pod pritiskom zbog toga što želi osvojiti lokalnu nagradu za poslovnu izvrsnost. Sve mora biti savršeno! Ali glazura savršene tvrtke naglo se lomi budući se Blanco istovremeno mora nositi s osvetoljubivim radnikom koji je nedavno dobio otkaz, supervizorom u depresiji te budalastim, ali ambicioznim pripravnikom. Kako bi pobijedio konkurenciju, manipulativni “veliki gazda” besramno će se započeti petljati u privatne živote svojih zaposlenika i prijeći svaku moguću granicu ne imajući u vidu da će na taj način započeti eksplozivan niz događaja s ludim posljedicama…

Film ”Veliki gazda” je treća zajednička suradnja redatelja i scenariste Fernanda Leóna de Aranoe i Javiera Bardema (prethodno su snimili komičnu dramu ”Ponedjeljci na suncu” i biografsku krimi dramu ”Voleći Pabla”), a do sad je okrunjen s impresivnih 30 nagrada i 47 nominacija te je zavrijedio čak 6 nagrada Goya uz rekordnih 20 nominacija. 

”Veliki gazda” je na rasporedu u nedjelju 24. srpnja od 21 sat, a ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 20:00 h.