Početna HRVATSKA VRATIJA SE DARKO – Vrdoljak ponovno u SDP-u uz 20 ak novih...

VRATIJA SE DARKO – Vrdoljak ponovno u SDP-u uz 20 ak novih članova

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora u GO SDP Zadar, održane su prve sjednice predsjedništva i Gradskog odbora SDP-a, izvijestilo je medije novi predsjednik GO SDP-a Zadar Daniel Radeta.

Uz dvadesetak novih članova i članica koji su pristupili stranci, u SDP se vratio i bivši gradski vijećnik SDP-a Darko Vrdoljak.

Darko Vrdoljak je svojedobno napustio SDP nezadovoljan stanjem u stranci, a podnijevši ostavku u Gradskom vijeću vratio je mandat stranci što je u današnje vrijeme prava rijetkost.  Dolaskom novog vodstva i nakon obavljenih razgovora s novoizabranim predsjednikom Danielom Radetom, Vrdoljak je izrazio želju za povratkom u SDP.

U životu SDP-a aktivno sam sudjelovao gotovo deset godina. Danas, kada je SDP na prekretnici hoće li nastaviti silaznom putanjom ili ćemo snagom zajedništva i zdrave atmosfere provesti obećani restart te uspraviti posrnuli brod, odlučio sam staviti se na raspolaganje i sukladno svojim mogućnostima dati doprinos boljem SDP-u.Vjerujem da, uz implementaciju novih modernih politika i konsenzusa oko zajedničkih vrijednosti te izborom u vodstvo politički nepotrošenih, ničim kompromitiranih i u svojim sredinama dokazanih ljudi, imamo priliku okrenuti jednu novu pozitivnu stranicu hrvatske socijaldemokracije”, izjavio je Vrdoljak.