Početna SPORT BEZ GLEDATELJA Zadrani u nastavku HT Premijer lige u Krešinom domu dočekuju...

BEZ GLEDATELJA Zadrani u nastavku HT Premijer lige u Krešinom domu dočekuju Hermes Analiticu

foto: KK Zadar

Košarkaši Zadra danas u dvoboju 8. kola HT Premijer lige dočekuje Hermes Analiticu. Zadar je u 6. kolu svladao Adria Oil Škrljevo s visokih 99:68, dok je Hermes Analitica poražena od Splita 69:84. Obje momčadi su morale odgoditi svoje utakmice 7. kola zbog propisane samoizolacije svojih protivnika (Sonik Puntamika i Zabok).

Na klupu Zadra se vraća trener Veljko Mršić koji je izašao iz samoizolacije te ponovno preuzima dužnost glavnog trenera od Ivana Perinčića, koji je vodio prvu momčad Zadra u posljednje tri utakmice. Zadrani s Cibonom dijele vrh tablice s pet pobjeda i jednim porazom dok su “analitičari” na dnu tablice s jednom pobjedom.

“Čeka nas utakmica protiv Hermes Analitice u kojoj smo apsolutni favoriti. To moramo pokazati na parketu, od prve sekunde moramo ući u utakmicu odgovorno, pokazati da smo momčad i moramo se dizati što očekujem iz utakmice u utakmicu. Uostalom gledamo da se što manje potrošimo, kako bi u dobrom fizičkom i mentalnom stanju dočekali utakmicu protiv Splita,” kazao je trener Veljko Mršić.

Utakmica se igra od 19 sati bez prisustva gledatelja.