Početna I-NOVI AGRRA Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za hibridizaciju sektora turizma te...

AGRRA Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za hibridizaciju sektora turizma te kulturnih i kreativnih industrija

Projekt CCI4TOURISM ima za cilj povećanje kapaciteta i utjecaja kulturnog i kreativnog sektora na nekoliko razina. Jedna od važnih je povezivanje s turističkim sektorom i unapređenje turističkih proizvoda/usluga koji zadovoljavaju načela održivosti i razvoja kulturnog i kreativnog turizma. Kako bismo podržali umrežavanje tvrtki koje posluju u ovim sektorima i mogu zajedno implementirati inovativne proizvode/usluge za kulturni turizam, prelazimo na sljedeću fazu projektnih aktivnosti.

Naime, provodimo Pilot akciju koja će se odvijati u tri partnerske zemlje ili regije: Slovenija, Hrvatska te Bosna i Hercegovina, a financijski će podržati registrirane i odobrene projekte za integraciju turističkog sektora te kulturnog i kreativnog sektora. Rezultati provedenih projekata biti će ocijenjeni na razini konzorcija projektnog partnerstva i uključeni u transnacionalni akcijski plan za razvoj održivog turizma u jadransko-jonskoj regiji.

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA objavljuje javni poziv za financiranje u kulturnim i kreativnim industrijama i sektoru turizma te pozivamo sve prihvatljive subjekte da se prijave na javni poziv.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 15. travnja 2022. godine.

Veselimo se vašim prijavama i projektima kulturnog i kreativnog turizma.

Projekt je  sufinanciran od strane Europske unije u sklopu programa INTERREG ADRION (Jadransko-jonski program) 2014.-2020.

Sve detalje o Javnom pozivu i projektu možete pronaći na službenoj web stranici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA-e  http://www.agrra.hr/novost/default/376