Početna Uncategorized ERLIĆEV NASLJEDNIK Ante Ćurković preuzima gradski odjel za EU fondove

ERLIĆEV NASLJEDNIK Ante Ćurković preuzima gradski odjel za EU fondove

ante-ćurković-izvor-narodni-list

Vršitelj dužnosti pročelnika gradskog ureda za EU fondove bit će Ante Ćurković, viši stručni suradnik u tome gradskom uredu i dosadašnja desna ruka bivšeg pročelnika Šime Erlića.

Gradonačelnik Branko Dukić ističe kako je Ćurković bio jedini logičan izbor nakon odlaska Erlića u Zagreb na dužnost pomoćnika ministrice regionalnog razvoja i EU fondova:

“Ovo je normalan slijed našeg rada i normalno je da na tom mjestu bude prvi suradnik našeg dragog Šime kojemu još jednom čestitam na ovoj važnoj funkciji koju je dobio u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova. Od Šime isto tako očekujem da pomogne i našoj zemlji i našem gradu. A što se Ante tiče, on je upoznat sa svim našim projektima, želimo da se oni nastave dosadašnjim tempom, pa je ovo jedan logičan slijed i našeg rada i našeg odijela”, kazao je za Novi radio gradonačelnik Dukić.

Ante Ćurković, inače bez HDZ-ove stranačke iskaznice, na ovom mjestu ostaje do raspisivanja javnog natječaja koji će ponuditi trajnije rješenje vezano uz ovaj najuspješniji gradski odjel. Ćurković, koji je, doznaje Slobodna Dalmacija, bio preporuka samog Erlića, najbolje je upućen u zadarske mega projekte koji se obnavljaju europskim sredstvima a koji u ovom trenutku iznose preko 210 milijuna kuna ili gotovo trećinu gradskog proračuna.